duminică, 19 decembrie 2010

Stickerul zilei: Bebe la bord!

http://n4s.ro/stickere/bebe-la-bord-4.html
Firmele din industriile producatoare de articole pentru bebelusi se ingramadesc sa va ofere tot soiul de stickere auto idilice despre cum aveti voi un copil mic in masina si ce simpatic e mititelul: zambeste, suzeta la locul ei, totul roz, totul frumos. Vax!

Cine a mers cu copil mic in masina stie ca astfel de momente sunt rare. De cele mai multe ori plange, uneori i se face rau si vomita. Daca e vara, AC-ul trebuie oprit, geamurile inchise - ca raceste copilu'! Daca e iarna, nu trebuie sa fie prea cald in masina ca se da jos si iar raceste. Apropos, copilul oricum raceste...!

In atare conditii, cine isi imagineaza ca un sticker cu bebe la bord trebuie sa fie idilic, ori n-a mers cu un copil mic in masina, ori e un mare mincinos. De asemenea, cine crede ca rostul stickerului respectiv e sa-i faca pe "colegii participanti la trafic" sa conduca mai atent este intr-o mare eroare.

Stickerul nostru "Bebe la bord!" in schimb spune adevarul-adevarat: in masina in care exista un copil mic, exista cu siguranta si un sofer zburlit de nervi si foarte putin tolerant la abaterile colegilor de sosea. Asa ca data viitoare cand vedeti un "Bebe la bord!", aveti grija... nu de masina cu bebe, ci de masina voastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu